Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам проблем!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам проблем!

Август месец претърпях катастрофа с моята Алфа 156. Удариха ме пияни в моето платно, но това вече няма значение. Проблемът е, че незнам какво да правя с колата си, която обожавах. Съветват ме или да я продам в това състояние или на части. Ударът е в моята (шофьорската врата, която влезе в купето), част от предния калник, сериозно подбита и задна врата, тъй като след удара се въртях, гръмнаха и двете гуми от лявата страна (и джантите са скъсани), аербека се отвори и общо взето е това, иначе си е в перфектно състояние. Мечтата ми беше да я имам, а сега .........? Бензинов двигател, 1.8, 144к.с., спортно гърне и т.н. Съвети??? Знам, че искам пак Алфа, но съм и суеверна и не искам да я карам след като вече са ме ударили. (Поне така знам). Незнам как вървят и цените за такъв тип продажби.

На части.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от krista19 Покажи съобщение
      Август месец претърпях катастрофа с моята Алфа 156. Удариха ме пияни в моето платно, но това вече няма значение. Проблемът е, че незнам какво да правя с колата си, която обожавах. Съветват ме или да я продам в това състояние или на части. Ударът е в моята (шофьорската врата, която влезе в купето), част от предния калник, сериозно подбита и задна врата, тъй като след удара се въртях, гръмнаха и двете гуми от лявата страна (и джантите са скъсани), аербека се отвори и общо взето е това, иначе си е в перфектно състояние. Мечтата ми беше да я имам, а сега .........? Бензинов двигател, 1.8, 144к.с., спортно гърне и т.н. Съвети??? Знам, че искам пак Алфа, но съм и суеверна и не искам да я карам след като вече са ме ударили. (Поне така знам). Незнам как вървят и цените за такъв тип продажби.
      Суеверията са само за вярващите. Ако си от тях продавай на части, но имай предвид, че много време ще отнеме докато и вземеш парите. Ще продадеш някои неща. Другите ще останат и не се знае докато си вземеш парите на края дали ще са останали предишните ако ме разбираш.

Принципно на части можеш да и вземеш повече от колкото дори да е в перфектно състояние /неударена/ и да си купиш по-нова година дори. Но трябва да знаеш коя част колко пари да и искаш. Гледам, че си жена. трябва някой да я разглабя тая кола.

Ти си вземи решението най-добре. Тенекеджииските услуги ще те дръпнат съшо бая с парите. неприятна история.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Ако имаш каско и ще ти платят ремонта ,има сервизи в които правят чудеса ,пък после ако искаш я сменяй ,,но задължително пак за Алфа
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Разбира се, че АЛФА! След 156-та няма друга кола за мен освен "совалката". Даже ще се постарая за 166-ца, ако смогна с финансите.

Comment

Късмет със старата и с новата колица
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Fiat Bravo II 1.4 90hp
            sigpic
            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

ако застрахователите ти платят вземи парите а колата продай на части. като чета удара не е бил лек.. ако ти я ремонтират в доверен сервиз- ремонтирай и след това решавай.
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Благодаря! И аз си го пожелавам! А за удара ДА беше страшно. Но само си спомням как ситроена се заби във вратата ми. Не помня как се се е отворил аербека, усетих, че колата започна да се върти и звук не съм чула въпреки, че хората които излязоха казаха, че се е чуло като взрив. Но най много се ядоствам, че имам колекция от актове за превишена скорост, а ме размазаха когато карах с 50км. и с колан, защото влязох в Радомир и беше 01.00ч. през нощта, а тогава "куките" или не прощават или те "разтоварват" финансово.
                Last edited by krista19; d.m.y г., 21:45.

Comment

Working...
                X